Svakodnevno dopunjena ponuda nekretnina

STAN Osijek Trg Ljudevita Gaja

Informacije

  • Tip nekretnine: Stan
  • Lokacija: Osijek - Centar grada
  • Adresa: Trg Ljudevita Gaja , 31000 Osijek
  • Cijena: 160,000€
  • Stambena površina: 147.38 m2
  • Šifra: 2679
Opis:

PRODAJA Stan: Osijek,Trg Lj. Gaja

Prodaje se dvoetažni peterosobni stan kojeg čine:
- Potpuno opremljena kuhinja sa blagovaonicom; - dnevni boravak; - 3 spavaće sobe; - kupatilo sa tušem u prizemlju; - kupatilo sa kadom na katu; - terasa na katu; - terasa u dvorištu; - svjetlarnik/ galerija; - garderobna soba; - podrum
Stambena površina je 154m2, dodatne prostorije - podrum površine 35m2 i gornja terasa površine 25m2 (plus donja terasa cca 10m2). Cijeli stan je renoviran prije nekoliko godina, gradsko centralno grijanje, izuzetno dobre izoliranosti pored čega nije potrebno klimatiziranje ljeti (energetski certifikat- razred B), čisto vlasništvo sa svim potrebnim dokumentima.
Stan se nalazi u strogom centru grada Osijeka, u dvorištu, preko puta glavne tržnice, sa parkirnim mjestom u dvorištu.
Najveća soba stana se nalazi neposredno uz ulicu Trg Ljudevita Gaja (pogled na ulicu) i prigodna je za otvaranje poslovnog prostora uz izgradnju zasebnog ulaza na pročelju zgrade.
Stan je adaptiran i renoviran u sklopu secesijske zgrade uz stručni projekt i nadzor arhitekta (arhitektonska tvrtka Consulting iz Osijeka) kao prostor ugodan za stanovanje i sa izvrsnim mogućnosnima u poslovnu svrhu (zbog rasporeda stana i pozicije u gradu).