Svakodnevno dopunjena ponuda nekretnina

STAN U NOVOGRADNI, URBANA VILA, Osijek Belomanastirska

Slika nije učitana, ispričavamo se zbog neugodnosti

Informacije

  • Tip nekretnine: Stan
  • Lokacija: Osijek - Vatrogasno naselje
  • Adresa: Osijek Belomanastirska ulica
  • Cijena: 194,000€
  • Stambena površina: 111 m2
  • Površina okućnice: 292 m2
  • Šifra: 3167
Opis:

PRODAJA Stanovi u urbanoj vili sa parkirnim mjestom: Osijek, Belomanastirska, 111.00 m2, novogradnja

Prodaju se dva moderna i funkcionalna četverosobna stana na atraktivnoj lokaciji (u Vatrogasnom naselju, Belomanastiska ulica). Stanovi su opremljeni vrhunskim SAMSUNG DIZALICAMA TOPLINE I SOLARNIM KOLEKTORIMA ZA PROIZVODNJU STRUJE. Blizina svih bitnih sadržaja (vrtić, škola, tramvajska stanica, ljekarna, trgovački centri, igralište, dvorane, bazeni…) pruža mogućnost lagodnog i komfornog obiteljskog života. Stanovi imaju energetski razred A+ i svaki ima površinu 95 m2+ 16m2 natkrivene terase.

Svaki stan ima i svoje PARKIRNO MJESTO OPREMLJENO PRIPREMOM ZA PUNJENJE ELEKTRIČNOG VOZILA.
U ovoj fazi (do 30.2.2023) još je moguće birati dizajn tj. izgled podova.

Zgrada će do 1 mjeseca 2023. biti u fazi izgradnje visoke gotovosti što znači dovršene električne instalacije i instalacije grijanja, vode i kanalizacije, te će biti ožbukana i okrečena, glazure i podovi gotovi. Fasada će biti izrađena u 3. mjesecu 2023. kao i opločnjaci kako bi se zgrada mogla dobro prosušiti i vlaga iz zidova od žbukanja i glazure izaći van. Tada bi to bilo završeno s uporabnom dozvolom u cca 4 mjesecu.
- Vrhunske i moderne podne obloge- Podovi u stanu su osim u kupaonicama predviđeni sa LVT (Vinil) podovima (Vinilni podovi imaju mekanu, antibakterijsku površinu, toplu pod nogama, otpornu na oštećenja i grebanje. Vinilni pod nije osjetljiv na mrlje i pritisak, dugovječan je i pogodan za velika opterećenja).
-DIZALICA TOPLINE +PODNO GRIJANJE u svim sobama (za grijanje u najsuvremenijem obliku s inteligentnim načinom korištenja energije i smanjenim kasnijim troškovima odlučili smo se za vrhunske dizalice topline proizvođača Samsung-Samsung sustavi za grijanje zrak-voda koriste inovativnu tehnologiju dizalica topline za pružanje vrhunske udobnosti i niskih operativnih troškova. Pružaju razne kombinacije rješenja za zrak i vodu, tako da možete zadovoljiti svoje specifične klimatske potrebe tijekom cijele godine.
-video portafon na ulazu u zgradu sa otključavanjem pomoću RF privjeska i mobitela.
-SOLARNA ELEKTRANA- Svaki stan ima svoju solarnu elektranu od 3,68 kW (Huawei inverter) za proizvodnju električne energije što bi trebalo pokriti dobar dio potrošnje kroz godinu.
-Vrhunska vanjska stolarija proizvođača Rehau Synego osigurati će Vam eleganciju ali i uštedu sa 3-SLOJNIM STAKLOM PUNJENIM ARGONOM te dodatno izoliranim ALUMINIJSKIM ROLETAMA s MOTORIZIRANIM POGONOM na svim otvorima. Za dodatan komfor bez budućih troškova na sve prozore postaviti ćemo komarnike. PODNO KLIZNU STIJENU sa sigurnosnim staklom postavljena je na izlaz prema terasi.
-moderna i elegantna unutarnja stolarija rađena po mjeri s kvalitetnim okovima, kvalitetne podne i sanitarne obloge (keramika i porculan), kvalitetne sanitarije (mješalice za kadu, mješalice za umivaonike, tuš set), ugradbeni wc kotlići i wc školjke, walk in tuš kabina sa staklenom stijenom
-električne utičnice, prekidači profinjenog dizajna i vrhunske sigurnosti
-internet instalacija u svim sobama i dnevnom prostoru (pripremljena instalacija za pristup većini pružatelja usluga)
-priključna električna SNAGA 9,2 kW po stanu za dodatan komfor;
-KLIMATIZACIJA sa vrhunskim inverterskim uređajem A+ energetske klase proizvođača Samsung za svaki stan;
-svakom stanu osigurano PARKIRNO MJESTO; SEMMERLOCK parkirni betonski opločnjaci
Cijena stana iznosi:
- STAN 1 kat- 194.000 EUR
- STAN 2 kat- 189.000 EUR
Navedene cijene odnose se na plaćanje 10% potpisom predugovora.

Napomena: priložene fotografije s unutarnjim prikazom namještaja služe samo kao vizualizacija mogućeg izgleda.