Svakodnevno dopunjena ponuda nekretnina

VILA Briješće Zelena ulica

Slika nije učitana, ispričavamo se zbog neugodnosti

Informacije

  • Tip nekretnine: Kuća
  • Lokacija: Briješće
  • Adresa: Zelena ulica , 31000 Briješće
  • Cijena: 700,000€
  • Stambena površina: 380 m2
  • Površina okućnice: 6,772 m2
  • Šifra: 2949
Opis:

PRODAJA Kuća: Briješće, Zelena ulica, katnica

U predgrađu Osijeka, mjestu Briješće, na vrlo mirnoj lokaciji okružena zelenilom nalazi se građevina vrlo upečatljive unutrašnjosti. Sama ulazak u posjed pokazuje nam da se radi o vrlo kvalitetnoj izvedbi sa puno maštovitih detalja. Na samom ulazu na imanje nalazi se kovana ograda koja krasi pročelje zidane ograde. Popločeni dio postavljen je u kružnom obliku sa dvije različite boje kamenih kocaka .
Na kući su sva vrata izvedene od hrastovine, ručne izrade, crvenkastog sjaja. PVC prozori sa 4 komore posebno izrađeni za ovu građevinu, a zajedno sa njima i električno podizanje i spuštanje roletni.
U cijelom objektu postavljeno je podno grijanje. Vrlo pomno birane porculanske pločice visokog sjaja sa ornamentikom uklapaju se u ovaj prostor slobodnog pogleda. U unutarnji dio ulazi se kroz velika, visoka dvokrilna vrata od ručno rađena od slavonskog hrasta.
Unutarnji prostor vile krase i posebno izrađene stepenice koje vode na kat. Stupići su izrađeni od poznatog visokokvalitetnog tokarenog kararskog mramora dok je stepenište izrađeno od afričkog granita. Cijeli dio stepenica obasjan je toplom sunčevom svjetlošću koja dolazi kroz prozore krovne kupole.
Ova vila ima 8 soba - 5 spavaćih soba, 1 teretanu, 1 sobu vešeraj i 1 veliki dnevni boravak sa kaminom koji je vrlo lijepo uklopljen u stil ove vile i čiji je okvir istog materijala kao i stupići stepeništa.
Kuhinja i trpezarija su u posebnom dijelu iz koje se izlazi na vanjsku veliku terasu. U kuhinji prevladava ručno rađeni kuhinjski elementi te veliki obiteljski masivni, rezbaren stol i stolice od afričkog drveta.
Namještaj vile je specifičan unikatan jer je posebno izrađen u Indiji.
Vila ima 3 kupaonice: 2 kupaonice imaju jacuzzi ( 5 i 2 osobe) te jedna kupaonica sa tuš kadom.
Iz kupaonice na katu izlazi se na balkon terasu koja je postavljena okolo kuće i daje prekrasan pogled na slavonsku ravnicu. I ovdje se pronalazi tokareni kararski mramor.
U prizemlju vile nalazi se velika teretana. Tu je i prostor-kotlovnica za grijanje na plin. U svim prostorima postavljena je LCD rasvjeta i klima uređaji.
Vila je prostrana, vrlo ukusno namještena te svijetla, osunčana suncem koje prodire kroz mnogobrojne ostakljene površine i samim tim daje i toplinu ovoj vili.
Vila je izolirana 10 cm stiroporom.
U dvorištu se nalazi garaža za 3 vozila dok je ispod garaže, u suterenu, vinski podrum ispod cijele površine.
Uz ovo imanje koje se prostire na 6772 m2 ide i 1,5 ha plodne slavonske zemlje, oranice.